marți, 18 septembrie 2012

Dinţii din carne

   Dimensiunile jafului, era să zic violului... şi nu greşeam!, la care a fost supusă această ţară, sub domnia Criminalului, sunt inimaginabile. Vreau să justific acest cuvânt "criminal": în timp ce Criminalul şi acoliţii lui îşi cumpărau vinuri şi creme de miloane, miliarde de lei, guvernul ţării mele nu alocă bani pentru bolnavii de cancer, pentru copiii cu malformaţii.
   Da, nişte criminali! Asta nu înseamnă că preaplecatul Ponta, de pildă, e mai puţin vinovat: ne-a chemat la vot ca să-l dăm jos pe Criminal. Dar cred că a pactizat cu el: n-a schimbat nimic din garda acestuia. Din contră. jandarmii lui târăsc pe protestatarii din faţa Cotrocenilor, singurii români adevăraţi. Acum se pregătesc să valideze, viceversa, pe siniştrii Kovesi şi... celălalt. O vor face! E bomboana de pe coliva lor şi a României.
   Totuşi, dacă ar fi azi alegerile, aş vota cu USL. Cu multă scârbă. Pentru că, între ticăloşi şi  criminali îi aleg,  fără ezitare, pe primii.
   P. S. "Criminal" e exact cuvântul care circumscrie "personalitatea" falsului preşedinte de azi al României. Un ins care, deşi nu avea niciun drept legal, a împins o ţară întreagă într-o austeritate sui-generis, pe care, sub această formă, n-a practicat-o nimeni în Lume, doar de dragul de a fi pe placul unor şefi de stat prieteni, sub titlul de experiment... În timp ce el şi clica lui au făcut dezmăţ pe bani publici, cu stipendii, vinuri scumpe şi parfumuri exotice, mii de oameni au murit din lipsă de medicamente, medici şi spitale. El s-a operat în străinătate! O asemenea persoană nu poate fi catalogată decât un autor de crime. Deci... criminal. Aştept  nu cu nerăbdare, ci cu silă un Tribunal românesc care să-l judece. Ion Antonescu a plătit pentru mult mai puţin şi nu i se poate imputa că n-a luptat pentru ţara lui. Chiar la nivel înalt, greşelile sunt uneori scuzabile, mai puţin când sunt făcute cu rea voinţă. Ceea ce, în cazul de faţă, e evident.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu