miercuri, 19 iunie 2013

Lăsaţi gloanţele să vină la mine

N-am mai scris de mult în acest colţ de pagină... Fără nicio plăcere trebuie să constat că am avut, încă o dată, dreptate. România a murit demult, acest băsesc i-a pus doar cruce. Ponta "cu-alui trei coroane, puse una peste alta" e, aşa cum vă spuneam, un jegos băsist. O bună parte din partidul lui, faţă de care aveam o anumită simpatie, e la fel. Câţiva liberali, care chiar făcuţi săpun refuzau să facă spume, s-au topit şi ei în scârbă. Antonescu, care acum câteva luni mai arăta a om, s-a pontificat şi el. Doar ieri, Marga, care a intrat în viesparul unei instituţii ce de ani buni dă peşcheşuri grase liicenilor şi patapievicilor, doar-doar o lua ăla micu, cărtărăscu premiu Nobel (că şi acolo e cam ca la Eurovision: nu trebe a avea valoare...) s-a trezit pe dinafară. Nu făcea el mare lucru, dar trupa de şoc a aşa-zisei culturi naţionale(??) a reacţionat imediat: nu se poate să rămână fără coledzi... şi fără stipendii.
Nu ştiu dacă ar rezolva ceva, dar singura soluţie ar fi ca "populaţia" (adică pulimea, cum o consideră javrele alese...) să iasă şi să-i dea cu cracii în sus şi pe nesimţiţii ăştia. Dar.... cine s-o facă?! Spuneam altădată că România e moartă nu doar la nivel economic, administrativ şi al bunului simţ, dar şi la nivelul umanului. Grecii, turcii, bulgarii şi alte popoare de teapa noastră au reacţionat violent. Românii n-o vor face niciuodată. Citiţi articolele mele despre jigodismul românesc, care au exasperat pe unii (pe jigodii, desigur) şi veţi vedea de ce România nu se va face bine niciodată.
Până atunci rămânem să ascultăm lecţiile de morală ale defunctului marinel, care a fost înviat subit de ponta şi ai lui, la insistenţele americano-occidentale, din interes, bineînţeles. Băsescu nu moare pentru că glonţul binemeritat refuză să intre într-o canalie: i s-a făcut şi lui silă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu