sâmbătă, 6 august 2011

Nu

"Pe derbedeul de cartier aflat în fruntea statului spre mândria noastră, a tuturor, îl văd în stare să declanşeze şi un război cu săbii şi bâte, ca la Deta, pentru a-şi păstra supremaţia." C.T. Popescu.
Inainte de a pune capul pe pernă şi a vă începe somnul dulce, români, citiţi încă o dată aceste rînduri! Şi mai amintiţi-vă că, la un aşa-zis referendum, l-aţi votat pe individ cu 85%. Şi, încă de două ori, cu peste 50%. Şi că, până şi azi, când lucrurile întâmplate cu biata ţărişoară... şi mai ales cu bieţii oameni, sunt evidente, mulţi naivi oftează: N-aveam de ales... În timp ce jigodiile zâmbesc semnificativ.
Voi sunteţi normali?!

4 comentarii:

  1. zi de zi cunosc oamenii care si acum cred ca base e cel mai bun presedinte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu am observat acelaţi lucru. De-asta sunt nu doar trist, nedumerit... ci de-a dreptul consternat. Există însă o explicaţie: gradul de lichelism al poporului român a crescut alarmant...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună seara!
    Sunt crâncen (tare termenul, dar asta simnt) dezamăgit de opoziție.
    Constat că rezervele mele de naivitate sunt pe sfâșite...
    Dar nici resemnarea nu-i o variantă. Bine. Atunci?
    N-am ieșit din casă de aproape doi ani.
    Simnțeam nevoia să-ți spun asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te salut, Ben. Nici eu nu mor de dragul opoziţiei... dar aceste jigodii trebuie să dispară! Apoi... ne vom război cu următorii! Sau... cu noi înşine?! Nici eu nu prea ies în lume. Scriu. Piese de teatru. O nebunie!

    RăspundețiȘtergere