vineri, 26 august 2011

Constatări

Sunt nevoit să constat, fără nicio plăcere, că tot ce-am spus cu ceva vreme în urmă e perfect adevărat.
1. Portocaliii... deveniţi verzi, sprijiniţi de dictator, vor câştiga toate alegerile. Motivul? Poporul român a intrat în epoca Jigodismului total. Nu doar câteva babe au votat cu ei la Neamţ, pentru câteva pungi cu mălai şi o excursie la Putna... Jigodiile de profesie au furat şi vor fura atât căt va fi nevoie!
2. Joi, când coana Nuţi a venit să ne dea de pomană... din banii noştri, se plomba de zor drumul către Straja. Cine a trăit pe vremea lui Ceau... nu crede că a revăzut un episod cunoscut?! Apoi... faptul că această malefică făptură împrăştie, din motive electorale, bani ce nu-i aparţin... nu e dincolo de Penal, Moral şi... orice se termină cu ...al? De pildă... Tribunal.
3. De ce conducerea oraşului Lupeni, de pildă, acceptă aceste false pomeni? Palatul Cultural e deja o ruină, el trebuia demult reabilitat... acum e prea târziu! Ca şi banii pentru Straja: de ei vor beneficia firmele apropiate odioasei conduceri de azi a României şi protipendada lupeneană, care are interese în această asa-zisă staţiune. Şi mai apoi... tot PSD-ul lupenean e mai degrabă portocaliu... sau, mai nou, verde. La primul semnal... care nu ştiu dacă va veni, e gata să treacă de partea dictatorului şi a clicii lui.
4. Nu-l cunosc personal pe d-l Brânduşe, am văzut în presă atitudinea domniei sale şi mi se pare curajoasă şi de bun simţ. E singurul care pare a fi o soluţie pentru acest oraş oropsit. Cu micile mele puteri sunt gata să-l sprijin, deşi... nu ştiu dacă, pe Jiu sau la nord de Dunăre... sau unde vreţi, în această Românie, deopotrivă ostoită şi nebună, se mai poate face ceva!

2 comentarii:

  1. Avem alternativă.
    Becali președinte!
    (B mare după punct, nu că...)
    zic - DA!
    un candidat pe măsură!
    (De ce să plâng în fașa ghilotinei?)

    RăspundețiȘtergere